Ụlọ ọrụ TYR ENVIRO-TECH

Ahụmịhe nrụpụta afọ 10

Site na 2021 ruo 2025, ahịa scrubber ga-enwe TYR dị ka onye ọkpụkpọ isi.

Site na 2021 ruo 2025, ahịa scrubber ga-enwe TYR dị ka onye ọkpụkpọ isi.
New York, Septemba 6, 2021/PRNewswire/- Dabere na Technavio, n'etiti 2021 na 2025, a na-atụ anya na ahịa scrubber ga-eto site na nde US $ 138.2.
Ụlọ ọrụ ahụ ga-agafe usoro nzaghachi, mgbake na mmeghari ohuru.
Akụkọ banyere mmetụta COVID-19 na ahịa batrị scrubber na-enye atụmatụ ahịa tupu na mgbe COVID-19 gasịrị.Ndị na-enyocha Technavio mere atụmatụ dị ukwuu nke akụkọ ahụ site na usoro nyocha nke qualitative na ọnụọgụ iji rute na nsonaazụ metụtara ụlọ ọrụ na azụmahịa.
Ka ọrịa ọrịa coronavirus ọhụrụ na-aga n'ihu na-agbasa, òtù dị iche iche gburugburu ụwa na-eji teknụzụ iji nwayọọ nwayọọ mebie usoro ọdịda ha.Ọtụtụ ụlọ ọrụ ga-agafe usoro nzaghachi, mgbake na mmeghari ohuru.Iwulite nkwụghachi azụ azụmaahịa na imezu ike ga-enyere ndị otu aka ịga n'ihu na njem ha site na nsogbu COVID-19 gaa na steeti nkịtị na-esote.
Ahịa Batrị zuru ụwa ọnụ - A na-ekewa ahịa batrị zuru ụwa ọnụ site na ngwa (eletrọnịkị ndị ahịa, ụgbọ njem na ọdụ) na ọdịdị ala (Asia Pacific, North America, Europe, South America, na MEA).
Ahịa zuru ụwa ọnụ carbon na nchekwa nchekwa - A na-ekewa njikwa carbon na nchekwa nchekwa ụwa site na olu (mgbake mmanụ na nchekwa geological), teknụzụ (mgba ọkụ tupu ọkụ, ọkụ ọkụ na-ekpo ọkụ na mmanụ ọkụ), yana ndị ọrụ njedebe site na olu (olu). ọkụ eletrik, mmanụ na gas, na Nrụpụta), njem (ụgbọ mmiri na ụgbọ mmiri), na ọdịdị ala (America, Asia Pacific, MEA, na Europe).
Na-arịwanye elu, iji batrị lithium-ion na-eme ka batrị na-arụ ọrụ na-akwalite mmepe nke ahịa batrị scrubber.Na mgbakwunye, ịba ụba nke ndị ahịa na-emefu iji bulie agụụ obibi maka ndị na-ehicha ihe na-atụ anya na ọ ga-akpalite ahịa batrị scrubber iji nweta ọnụego uto kwa afọ nke ihe fọrọ nke nta ka ọ bụrụ 6% n'oge amụma.
the inverter

 


Oge nzipu: Sep-22-2021

Zitere anyị ozi gị:

Dee ozi gị ebe a ziga anyị ya